Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

26/06: Pre-Conference Masterclass Crowne Plaza Athens City Centre 27/06: Online Marketing '13 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Άννα Καρακατσάνη

Country Manager, ThinkDigital

Άννα Καρακατσάνη
Άννα Καρακατσάνη

Με σπουδές Πληροφορικής και Marketing, η Άννα Καρακατσάνη έχει σήμερα περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην επικοινωνία και την διαχείριση μαρκών, σε εμπορικές εταιρείες και εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί, λοιπόν, για την επικοινωνία μιας ευρύτατης γκάμας μαρκών, από B2B και τεχνολογίας, μέχρι φαρμακευτικές και FMCG, από τον σχεδιασμό της στρατηγικής, μέχρι τη δημιουργία καμπανιών, online και offline.

Η Άννα έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια, μιλώντας για τις νέες τεχνολογίες και την online Επικοινωνία, την εταιρική εικόνα και την επιχειρηματικότητα, στην Ελλάδα και την Κύπρο, Πλέον ασκεί καθήκοντα Country Manager στη ThinkDigital για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αλβανίας.

Διεθνείς ομιλητές

Amit Kotecha O Amit Kotecha διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Quantcast, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μετρήσεων και, κυρίως, διαφήμισης σε ‘πραγματικό χρόνο’ (real time advertising) που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις διεθνώς στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.
Alex Kozloff Ιδιαίτερα αναγνωρισμένη από την βρετανική αγορά (Media Week’s 30 under 30 το 2011 και Drum’s 30 women in digital under 30 το 2012), η Άλεξ Κοζλώφ είναι επικεφαλής της διεύθυνσης Mobile Marketing στο IAB UK όπου συντονίζει όλες τις έρευνες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα προς διαφημιζόμενους, διαφημιστικές και παρόχους περιεχομένου.
Eric Urdahl Θεωρούμενος ως ένας από τους 'γκουρού' του interactive marketing στην Ευρώπη, o Eric Urdahl έχει μία μακρά σταδιοδρομία που περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες.
Joris Van Heukelom O Joris Van Heukelom είναι Πρόεδρος του ΙΑΒ Ολλανδίας όπου ηγείται της στρατηγικής για την ανάπτυξη του ψηφιακού μάρκετινγκ στην χώρα του, μέσω της εκπαίδευσης της αγοράς, της ανάπτυξης προδιαγραφών και της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών.
Todd Wheatland O Todd Wheatland ηγείται του στρατηγικού σχεδιασμού και του μάρκετινγκ της Kelly Services (εταιρείας που κατατάσσεται ανάμεσα στις Fortune 500) ενώ θεωρείται διεθνώς από τους κορυφαίους ειδήμονες στον χώρο του content marketing και των social media.
Stephan Νoller Ο Stephan Νoller είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της nugg.ad, πιθανότατα της μεγαλύτερης πλατφόρμας online στόχευσης στην Ευρώπη.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BCA
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ