Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

26/06: Pre-Conference Masterclass Crowne Plaza Athens City Centre 27/06: Online Marketing '13 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Γιώργος Αναγνωστόπουλος

CEO, Socialab

Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είναι ένας από τους πρωτοπόρους του online marketing. Είναι χρήστης του Internet από το 1992, συνδημιούργησε ένα από τα πρώτα communities με αυθεντικό περιεχόμενο το 1995 και ασχολήθηκε με το Internet Marketing για πρώτη φορά το 1997. Έκτοτε έχει εργαστεί αποκλειστικά στον κλάδο του Internet σε εταιρείες dot-com, web design, search engine marketing, mobile marketing, και σήμερα διοικεί τη socialab που ειδικεύεται στη χάραξη στρατηγικής στα social media.

Είναι συχνά προσκεκλημένος σε σεμινάρια και συνέδρια, αρθρογραφεί στο suit.gr, το μεγαλύτερο μέσο για online marketing στην Ελλάδα και διαχειρίζεται το group Social Media GR στο LinkedIn, το μεγαλύτερο για social media marketing στη χώρα το οποίο εκπαιδεύει και ενημερώνει σχεδόν 3.000 στελέχη, κυρίως marketers.

Διεθνείς ομιλητές

Amit Kotecha O Amit Kotecha διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Quantcast, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μετρήσεων και, κυρίως, διαφήμισης σε ‘πραγματικό χρόνο’ (real time advertising) που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις διεθνώς στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.
Alex Kozloff Ιδιαίτερα αναγνωρισμένη από την βρετανική αγορά (Media Week’s 30 under 30 το 2011 και Drum’s 30 women in digital under 30 το 2012), η Άλεξ Κοζλώφ είναι επικεφαλής της διεύθυνσης Mobile Marketing στο IAB UK όπου συντονίζει όλες τις έρευνες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα προς διαφημιζόμενους, διαφημιστικές και παρόχους περιεχομένου.
Eric Urdahl Θεωρούμενος ως ένας από τους 'γκουρού' του interactive marketing στην Ευρώπη, o Eric Urdahl έχει μία μακρά σταδιοδρομία που περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες.
Joris Van Heukelom O Joris Van Heukelom είναι Πρόεδρος του ΙΑΒ Ολλανδίας όπου ηγείται της στρατηγικής για την ανάπτυξη του ψηφιακού μάρκετινγκ στην χώρα του, μέσω της εκπαίδευσης της αγοράς, της ανάπτυξης προδιαγραφών και της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών.
Todd Wheatland O Todd Wheatland ηγείται του στρατηγικού σχεδιασμού και του μάρκετινγκ της Kelly Services (εταιρείας που κατατάσσεται ανάμεσα στις Fortune 500) ενώ θεωρείται διεθνώς από τους κορυφαίους ειδήμονες στον χώρο του content marketing και των social media.
Stephan Νoller Ο Stephan Νoller είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της nugg.ad, πιθανότατα της μεγαλύτερης πλατφόρμας online στόχευσης στην Ευρώπη.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BCA
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ