Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

26/06: Pre-Conference Masterclass Crowne Plaza Athens City Centre 27/06: Online Marketing '13 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Πάνος Σαμπράκος

Executive Creative Director, OgilvyOne Athens

Πάνος Σαμπράκος
Πάνος Σαμπράκος

Ο Πάνος Σαμπράκος ασχολείται με τον χώρο της ψηφιακήςδιαφήμισης και του interactive marketing για περισσότερο από 15 χρόνια, φέρνοντας σε επαφή μάρκες καικαταναλωτές, με τρόπο άμεσο και αποδοτικό και για τα δύο μέρη. Από το 2005, διευθύνει το interactive unit της OgilvyOne Athens και είναι ταυτόχρονα επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος.

Ανάμεσα στις δουλειές που έχει διευθύνει δημιουργικά, βρίσκονται μερικές από τις πιο επιτυχημένες digital καμπάνιες στην Ελλάδα. Τα έργα του έχουν βραβευτεί επανειλημμένα με Ermis Awards, έχοντας τιμηθεί με 10 Grand Ermisκαθώς και με Effie Awards. Παράλληλα, έχει βραβευτεί διεθνώς στα Clio Awards, στο One Show Entertainment, τα London International Awards, τα New York Festivals και τα IAB MIXX Awards.

Ο Πάνος διατηρεί blog στην διεύθυνση panos.gr, ενώ ήταν ο ιδρυτής του “Mr. Kiss Kiss Bang Bang!” ενός από ιστορικότερα James Bond fan websites.

Διεθνείς ομιλητές

Amit Kotecha O Amit Kotecha διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Quantcast, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μετρήσεων και, κυρίως, διαφήμισης σε ‘πραγματικό χρόνο’ (real time advertising) που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις διεθνώς στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.
Alex Kozloff Ιδιαίτερα αναγνωρισμένη από την βρετανική αγορά (Media Week’s 30 under 30 το 2011 και Drum’s 30 women in digital under 30 το 2012), η Άλεξ Κοζλώφ είναι επικεφαλής της διεύθυνσης Mobile Marketing στο IAB UK όπου συντονίζει όλες τις έρευνες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα προς διαφημιζόμενους, διαφημιστικές και παρόχους περιεχομένου.
Eric Urdahl Θεωρούμενος ως ένας από τους 'γκουρού' του interactive marketing στην Ευρώπη, o Eric Urdahl έχει μία μακρά σταδιοδρομία που περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες.
Joris Van Heukelom O Joris Van Heukelom είναι Πρόεδρος του ΙΑΒ Ολλανδίας όπου ηγείται της στρατηγικής για την ανάπτυξη του ψηφιακού μάρκετινγκ στην χώρα του, μέσω της εκπαίδευσης της αγοράς, της ανάπτυξης προδιαγραφών και της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών.
Todd Wheatland O Todd Wheatland ηγείται του στρατηγικού σχεδιασμού και του μάρκετινγκ της Kelly Services (εταιρείας που κατατάσσεται ανάμεσα στις Fortune 500) ενώ θεωρείται διεθνώς από τους κορυφαίους ειδήμονες στον χώρο του content marketing και των social media.
Stephan Νoller Ο Stephan Νoller είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της nugg.ad, πιθανότατα της μεγαλύτερης πλατφόρμας online στόχευσης στην Ευρώπη.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BCA
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ