Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

26/06: Pre-Conference Masterclass Crowne Plaza Athens City Centre 27/06: Online Marketing '13 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Οδυσσέας Ντότσικας

Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής, TDG

Οδυσσέας Ντότσικας
Οδυσσέας Ντότσικας

Ο Οδυσσέας άρχισε την καριέρα του ως Σύμβουλος στην Accenture, από την οποία αποχώρησε το 2000 για να συνιδρύσει μία από τις πιο επιτυχημένες Digital εταιρείες στην Ελλάδα, τη yellownetroad. Στη συνέχεια, μετά την εξαγορά της yellownetroad από την OgilvyOne, εργάστηκε στην εταιρεία για 2 χρόνια ως Strategic Planning Director.

Το 2006, αναζητώντας νέες επιχειρηματικές προκλήσεις, ίδρυσε την ThinkDigital, καθιερώνοντάς την ως το μεγαλύτερο Δίκτυο Online Μέσων στην Κεντρική και ΝΑ Ευρώπη. Η ThinkDigital είναι ο επίσημος Εμπορικός Αντιπρόσωπος του Facebook, του MSN, του Skype, της DG Mediamind και πολλών τοπικών ψηφιακών μέσων σε 6 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Ουγγαρία, Αλβανία, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία).

Το 2010, ο Οδυσσέας ίδρυσε τη ForestView, εταιρία Performance και Affiliate Marketing του TDG, με βασικό μοντέλο την Πληρωμή Βάσει Αποτελέσματος. Το 2013 ήταν το έτος ίδρυσης δύο ακόμη εταιρειών για το TDG. Η μία είναι το Shopping Network, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες e-commerce να επεκτείνουν το δίκτυο διανομής τους εκτός και εντός Ελλάδος, και η άλλη η εταιρία Tailwind που εξειδικεύεται στην παροχή τεχνολογικών λύσεων αύξησης των εσόδων για ψηφιακούς εκδότες.

Ο Οδυσσέας είναι υπερήφανος πατέρας δύο δίδυμων αγοριών. Έχει σπουδές στο LSE και στο Stanford, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του ΙΑΒ Ελλάδος και συχνά φιλοξενείται ως ομιλητής και σχολιαστής σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διεθνείς ομιλητές

Amit Kotecha O Amit Kotecha διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Quantcast, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μετρήσεων και, κυρίως, διαφήμισης σε ‘πραγματικό χρόνο’ (real time advertising) που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις διεθνώς στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.
Alex Kozloff Ιδιαίτερα αναγνωρισμένη από την βρετανική αγορά (Media Week’s 30 under 30 το 2011 και Drum’s 30 women in digital under 30 το 2012), η Άλεξ Κοζλώφ είναι επικεφαλής της διεύθυνσης Mobile Marketing στο IAB UK όπου συντονίζει όλες τις έρευνες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα προς διαφημιζόμενους, διαφημιστικές και παρόχους περιεχομένου.
Eric Urdahl Θεωρούμενος ως ένας από τους 'γκουρού' του interactive marketing στην Ευρώπη, o Eric Urdahl έχει μία μακρά σταδιοδρομία που περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες.
Joris Van Heukelom O Joris Van Heukelom είναι Πρόεδρος του ΙΑΒ Ολλανδίας όπου ηγείται της στρατηγικής για την ανάπτυξη του ψηφιακού μάρκετινγκ στην χώρα του, μέσω της εκπαίδευσης της αγοράς, της ανάπτυξης προδιαγραφών και της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών.
Todd Wheatland O Todd Wheatland ηγείται του στρατηγικού σχεδιασμού και του μάρκετινγκ της Kelly Services (εταιρείας που κατατάσσεται ανάμεσα στις Fortune 500) ενώ θεωρείται διεθνώς από τους κορυφαίους ειδήμονες στον χώρο του content marketing και των social media.
Stephan Νoller Ο Stephan Νoller είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της nugg.ad, πιθανότατα της μεγαλύτερης πλατφόρμας online στόχευσης στην Ευρώπη.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BCA
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ